SPA TERAPI

Vår massageterapeuter  Marie E. Kristiansen tar hand om dig i lugn och inbjudande miljö.

 

KROPPSSKRUBB
Mineraliserande Saltskrubb

En blanding av mineraliserande havsalt och alger. En skrubb som är både avgiftande och mjukgörande. Behandlingen avslutas med en lättare massage för att påföra huden en återfuktande hudolja.

Tid 45 min.        Pris 695kr

Mjukgörande Rörsockerskrubb

En härligt doftande sockerskrubb med ekologiska eteriska oljer.  En mjukare skrubb än salt och perfekt för en torr hud. Vi avslutar behandlingen med en lättare massage för att påföra huden en återfuktande olja.

Tid 45 min.        Pris 695kr

KROPPSINPACKNING
Ökenjord

Upplev denna varma , mjukgörande naturprodukt från ökenjord. Rik på mineraler som koppar, magnesium och zink. Vi börjar behandlingen med en kroppsskrubb med salt eller socker beroende på dina behov.  När huden är klar för vidare behandling påför vi den varma närande ökenjorden. Under inpackningen väljer du om du önskar en peeling och ansiktsmask eller om du vill ha en längre ansiktsmassage.

Tid 75 min.        Pris 1195kr

Mikroniserade Alger

En avgiftande och mineraliserande Thalassoterapi behandling. Vi startar med en alg och saltskrubb för att få fart på din blod och lymfcirkulation.  Efter dusch påförs en ljummen algblandning av laminara och fucus alg. Under inpackningen njuter du en akupressurmassage för ansikte, övre nacke och hårbotten.

Tid 75 min.        Pris 1195kr