Kundaliniyoga – Drop in

En dropin klass för dig som tränat Kundaliyoga eller någon annan typ av yoga ett tag och vill fördjupa dig i yogan.

Kundaliniyogan är en dynamisk form av yoga där många av övningarna görs med kraftfull andning. Den kombinerar rörelser och positioner med andning, meditation och mantran. Det som händer i kroppen avspeglar sig i sinnet och tvärtom. Strävan är därför att behålla uppmärksamheten och att vara närvarande i kroppen, i varje rörelse och i nuet.

I höst arbetar vi med balanserande pass inriktade på Ayurveda och dess tre doshor: vata, pitta och kapha. Enligt Ayurveda är sättet att tänka, planera, agera, lösa problem, hantera konflikter, reagera på stress, ta in ny information och uttrycka din kreativitet beroende på någon av de tre kroppstyperna. Yogan hjälper dig att landa i dig själv och förbereder för den avslutande djupmeditationen i varje pass.

Genom att praktisera Kundaliniyoga skapas oftast bestående förändringar i kropp, sinne och själ. Dessutom ökar kroppens rörlighet och energi, nervsystemet stärks, stressen minskas, matsmältningen stimuleras och framförallt, skapas balans.

Kundalini betyder livskraft på Sanskrit.

Tid:       Måndagar Kl 18.30 – 20.15
Lärare: May Ingridsdotter   
Pris:      Drop-in 180 kr // 5-kort 800 kr// 10-kort 1.500 kr

May kundalini.png

Kundaliniyoga för rygg, axlar och nacke – dropin

Har du ont eller spänningar i rygg, axlar och nacke? Prova det här yogan, inga förkunskaper behövs!

Passet inleds med långa djupa andetag. Denna rogivande och vitaliserande andning gör att du landar och kan släppa stressen. Med de mjuka och enkla yogaövningar ökar du sedan rörligheten, cirkulationen och kan släppa spänningar i rygg, axlar och nacke. Passet avslutas med en guidad avslappning som ger inre lugn

Prova på:  Onsdag den 16 jan kl 17-18 (50 kr)

Dropin start: Onsdag den 23 jan kl 17-18  
Lärare: May Ingridsdotter   
Pris:      10-kort 1050 kr/5-kort 600 kr//drop-in 140 kr

Samma klippkort kan även användas till Mindfulnessyogan på måndagar

kl 17-18.

Kundaliniyoga for rygg may.png

Kundomdömen

"Det är helt otroligt, men något hände i kroppen igår. Dels somnade jag som en sten ganska tidigt och idag har jag inte tagit någon värksalva. Höften är mycket bättre! Tusen tack!"

Margareta Nordström

Det kändes i kroppen! Men det var skönt att väcka liv i "sovande" kroppsdelar

”Mår så gott efter kvällens yogapass med Kundalniyoga. Fantastiskt när jag redan hittat rätt kost/livstil och nu känner ännu mer effekt av yogan.”

Ingela Baatz

Tove Hübinette