may ingridsotter

Att kropp och själ hör ihop blev jag dramatiskt medveten om för drygt 25 år sedan/i början på 90-talet. Jag fick astma som ledde till i andningssvårigheter och dödsångest. Jag jobbade på trots konstant stress både på arbetet och privat, och lyssnade inte på kroppen. Kunskapen om utbrändhet fanns inte då men yogan kom in i mitt liv och blev räddningen!

Yoga handlar om att öka medvetenheten och göra fler insiktsfulla val, hitta en inre kraft och få balans i livet. Här fick jag även redskap för livsbringande andning och avslappning. Min kropp började läka och jag prioriterade det som är viktigast i livet.

Namnlös.png
Boka via telefon 0730-23 8 40

Yogans hälsosamma tekniker har sedan dess funnits med på min livsväg. Jag utbildade mig till yogalärare och arbetar med grupper och individer men också ständigt med min utveckling. Mindfulness eller medveten närvaro, ger styrkan och tryggheten att möta livet som det är, i vardagens berg- och dalbana.

Med sann glädje delar jag med mig av yogans effektiva tekniker jämte min samlade kunskap och erfarenhet, till alla som söker redskap för stresshantering, ökat välmående och större självinsikt!

Jag önskar förmedla modet att leva utifrån sitt hjärta och därigenom leda sig själv till en balanserad hälsa och utveckling!

Diplomerad Kundalini yoga- och meditationslärare, 1997

Mindfulnessinstruktör, Center for Mindfulness in Medicine,University of Massachusetts, 2005

MediYoga- och Non Dual Terapeut, Andningsinstruktör och Certifierad coach, Akademi Coachstjärnan

Läs mera om

Välkommen att höra av dig

Atma center.jpg
Kattsträckning_Kundalini_Rygg,axlar_och_
Mindfulnessyoga-300x208.jpg