Livet och vardagen skapar obalans för många av oss. Att återskapa balansen handlar om att minimera stressen och lyssna inåt till vad du behöver och mår bra av. Yogan utgår från att kropp, sinne och själ är en helhet, där samtliga delar behöver uppmärksammas. När energin flödar fritt i kroppen är hälsan god, ett stopp innebär stagnation och ohälsa. Genom fokuserade yogarörelser, andning och meditation kan vi balansera och läka oss själva.

Medicinsk YOGA – Mediyoga

MediYogan vänder sig till dig med hälsoproblem som t ex högt blodtryck, sömn- och ryggproblem, astma, utbrändhet, otillräckligt immunförsvar, matberoende samt till dig som vill minska livsstressen för att motverka ohälsa eller bibehålla god hälsa. MediYogan består av mjuka kroppsrörelser, djupavslappning, meditation och olika andningsövningar. Andningen spelar här en grundläggande roll och en medveten förändring av andningen kan skapa fysisk, mental, själslig och emotionell harmoni inom dig.

MediYoga erbjuds idag på mer än 200 svenska vårdinrättningar och används som rehabilitering, som förebyggande hälsovård och som komplement till skolmedicinen.

Forskningen om MediYogans effekter hittar du på: http://mediyoga.se/forskning

Prova på: Måndag den 14 jan kl 15 -16.30 (50 kr)

Kursstart:    Måndag den 28 jan kl 14.30 -16.30

Lärare: May Ingridsdotter   
Pris:      2200 kr för 8 ggr. En CD eller digitalt material med övningar ingår

Frivillig individuell konsultation kan bokas för 850 kr.

Medicinsk yoga.jpg