Reiki Healing

Reiki betyder – den Universella Livsenergin. Reiki helar kroppen genom att flöda in till de blockerade delarna, och ladda dem med den positiva energin. Reikin höjer också frekvensen på energin inuti och utanpå kroppen. Resultatet blir att den negativa energin upplöses och försvinner. På detta sätt renar Reikin energibanorna, och låter livskraften flöda fritt. När energin åter flödar utan blockeringar får kroppen en chans att läka sig själv.

Det kan finnas många anledningar att ta emot. Du vill reducera stress, frigör blockeringar, komma i kontakt med din Geist (din magkänsla), få mod, släppa gammalt, fylla på med frid och kärlek eller nått helt annat som bara du vet.

Personlig behandling

Vid en behandling är du fullt påklädd och ligger på en behandlingsbänk. Jag placerar mina händer på eller strax ovanför din kropp i olika positioner. Via mina händer låter jag sedan reikienergin flöda in i din kropp. Många upplever värme, kyla, tryck eller pirrningar där händerna hålls eller på andra ställen på kroppen, medan andra inte känner något alls. Behandlingen avslutas med ett kort samtal om upplevelserna under behandlingen.

Ibland händer det att mottagaren somnar. Det är ingen nackdel, snarare tvärtom, det tyder på att man verkligen är fri från motstånd och släpper in de helande energierna.

Tid 60 min        Pris 600 kr 

Mette H. Johansson.jpg
Reiki Healing på distans

Det är egentlig inte så konstigt med healande energier på distans. Tänk på en radio, du vet att vågorna går genom luften och förvandlas till ljud hos dig. Lite så är det med healing på distans, jag skickar healande energier. Det spelar ingen roll vart du befinner dig, distanshealingen når dig. När du är redo att ta emot ex. när du går och lägger dig, så lägg dig bekvämt (eller sitt om du vill) och säg att du är redo att ta emot. Du kan säga det högt eller bara till dig själv.

Ring för att boka tid så berättar jag gärna mera

Tid 30 min        Pris 300 kr 

Reiki Healing på djur

Djur är mer mottagliga än människor för Reiki och behöver oftast inte så långa behandlingar. På hundar tex så hörs ofta djupa suckar efter en stund, precis som att dom lastar av sig något problem, precis som människor. När djuret har fått tillräckligt med reiki så reser dom sig och går iväg ungefär som barn dom kan inte heller ligga stilla när dom känner att det är färdigt och dom inte behöver mer.

Ring för att boka tid så berättar jag gärna mera

Tid 30 min        Pris 300 kr