Yin Yoga med Healing

2 1/2 timmes mild yoga med Reiki Healing för att skapa återhämtning: fysiskt, mentalt och själsligt. 

Yinyoga är en yogaform som låter dig stanna upp, varva ner och fördjupa dig in i stunden och i din egen kropp. Med enkla sittande och liggande positioner låter vi de stora musklerna slappna av för att nå djupare lager av bindväv och energibanor. Passar alla yogautövare då positionerna erbjuder flexibilitet att anpassas efter behov. Det är en utmärkt yogaform att kombinera med healing.

Reiki helar kroppen genom att flöda in till de blockerade delarna, och ladda dem med den positiva energin. På detta sätt renar Reikin energibanorna, och låter livskraften flöda fritt och kroppen får en chans att läka sig själv.

För att säkra din plats maila Miriam (@) kosteryoga.se 

Betalning: När du har anmält dig via mail så swishar du 395kr till 0704174319 (Miriam Öhrn/Kosteryoga) och skriver ”Yoga Healing 4/1datum”

 

Datum:  4/1 kl. 9.00-11.30

Pris: 395kr

Instruktör: Miriam Öhrn (Yoga) och Mette H. Johansson (Healing)

Miriam Öhrn är en av yogalärana som kör Yoga tillsammans med healing med Mette. Miriam är född och uppvuxen på Sydkoster. Hon hamnade på yogans bana för ca tio år sedan. Hon har de sista fem åren drivit helårsverksamhet med yogaklasser, retreats och kurser på Koster med fokus på yinyoga.

Mette H. Johansson.jpg
Miriam_Öhrn.jpg